За нуждите на бизнеса – професионална и индустриална почистваща техника

May 15, 2023

Какъвто и бизнес да развивате – производство на продукт, предоставяне на услуга, консултантски или друг вид бизнес имате помещение, което трябва да бъде поддържано. И не само защото хигиената е важна, но тя е в пряка връзка със здравето на вашите служители, а то е най-важно. Не случайно много професионалисти казват, че чистата и уютната работна среда води до по-голяма производителност и по-високо качество на продукцията. Затова и за нуждите на бизнеса, българският пазар в лицето на фирма „Про Вакуум“, предоставя ефективна, професионална и индустриална почистваща техника, която е съобразена с индивидуалните нужди на клиента. Приоритет са високото качество и безопасността, за да се гарантира по-добра ефективност.

Provacuum е оторизиран представител на водещи лидери като Wirbel – високоефективна професионална подопочистваща техника, като прахо и водосмукачи, промишлени прахосмукачки, еднодискови машини, екстрактори (те вакуумират, измиват и изсушават всички видове текстил, тапицерия и меката мебел), парогенератори, скрубер сушилни – подопочистващи машини и най-новата серия Tool Pro мокри и сухи прахосмукачки с иновативно използване на електрически или пневматични инструменти, даващи висококачествена оптимизация на работата на майстори, монтажници, производители. TRUVOX английските машини за пране на мокети, килими и тапицерии, най търсени в хотелският сектор. Liber професионални италиански препарати с процедурите за самоконтрол на HACCP за максималната удовлетвореност на клиентите да бъде гарантирана чрез постигане на висок стандарт за качество. DU-PUY индустриални прахосмукачки, тяхната технологична иновация в почистването чрез вакуум засмукване е предпочитана сред фирми и производствени цехове в цял свят. Особено полезни и необходими са почистващите Индустриални трифазни прахосмукачки за изсмукване на твърди материали, прах и течности при тежки и непрекъснати приложения. Също така множество строителни предприемачи се доверяват на строителни прахосмукачки Power Tool Pro. Всеки един продукт е нужен и важен за различните бизнес отрасли, хората и производството. Клиентите са предимно фирми за почистване, кетъринг компании, хотелиерството, агробизнеси, автомивки, индустриални заводи и дори частни домакинства.

Про Вакуум изгражда взаимоотношения като лоялен партньор, влага новаторски подход, гаранционна поддръжка, професионални консултации и не на последно място държи на основния си приоритет – безопасността. Мисията на компанията е да доставя индустриални вакуумни системи, но и да предоставя индивидуални решения за ефективност и производителност. Целта е да се улеснят операциите по почистване и дезинфекция с висококачествени продукти, изготвяне на индивидуални решения на базата на дългогодишен и професионален опит за необходимите процедури с висок стандарт на качество и същевременно се насърчават иновациите за качествено производство.

Компанията предлага широк спектър от професионална и индустриална почистваща техника – подопочистваща техника, прахосмукачки, препарати, машини под наем, аксесоари – маркучи, накрайници, четки, смукателна тръба, резервоари, държачи, амортисьори, дискове, вложки, батерии, гуми, зарядни устройства, филтри и други, пневмотранспорт на насипни материали и изграждане на централни вакуумни системи. Получавате следгаранционна поддръжка, необходими части и консумативи.

Поредното доказателство на технологичния напредък на нашето време дава възможности на много хора за различни цели и за нуждите на бизнес средите да споделят иновациите в професионалната и индустриална почистваща техника, която спомага както производствения процес, така и предоставя една по-чиста и уютна среда. Важно е да се отбележи, че компромис в това отношение не бива да се прави и доверието трябва да бъде на 100%, за да се върви по правилния път към успеха.